Noutati :

Admitere online la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ‘Regele Mihai I’

6 iulie, 2015 - 05:28 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa urmeze cursurile Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Regele Mihai I” din Timisoara, dar stau in zone mai indepartate, universitatea a implementat un program de inscrieri online. Astfel, inscrierile se pot face ONLINE pe www.admitereonline.ro pentru toate programele de Licenta si Masterat. Inscrierea online elimina necesitatea deplasarii la sediul universitatii pentru depunerea dosarului de inscriere sau pentru plata taxei de inscriere.

Candidatii au putut alege varianta inscrierii online inca din data de 23 iunie, urmand ca evaluarea aplicatiei de catre reprezentantii universitatii si comunicarea raspunsului catre candidat sa aiba loc in perioada 13.07-28.07 (ora 14.00).

Dupa afisarea rezultatelor concursului, in data de 29 iulie, candidatii care s-au inscris online si au castigat un loc subventionat de la buget trebuie sa depuna la secretariat documentele de inscriere in original, pentru a confirma ocuparea locului.

Informatii suplimentare referitoare la inscrierea online: [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...