Noutati :

ADMITERE LICEU 2013: Vezi cum se completeaza fisa si la ce liceu ai putea fi repartizat!

5 iulie, 2013 - 10:46 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Notele obtinute la Evaluarea Nationala 2013 de absolventii de clasa a VIII-a vor conta la admiterea la liceu, care se va desfasura in trei etape. Vezi un calculator online, care iti va arata care este liceul la care ai putea merge.

Foloseste aplicatia ADMITERE LICEU 2013  pentru a calcula media de admitere la liceu. Completeaza pas cu pas fiecare camp. Vei obtine in acest fel media la evaluarea nationala din clasa a VIII-a, media generala de absolvire a claselor V- VIII, iar in final media pe baza careia te poti inscrie la liceu.

Poti verifica apoi mediile de admitere la liceu din 2001 si pana in 2012 direct pe acest site, alegand liceul care te intereseaza.

Parcurge pasii urmatori pentru a completa fisa de inscriere la liceu. Poti completa integral sau la alegerea ta oricare dintre cei 5 pasi. In final, toate datele completate de tine se vor regasi intr-o fisa identica celei cu care te vei inscrie la liceu, pe care o vei putea vizualiza si printa. Datele completate de tine vor fi retinute atata timp cat esti pe site. Daca doresti ca acestea sa fie retinute chiar daca nu termini de completat fisa, este necesar sa te inregistrezi pe site.

Date personale Completeaza datele personale care se vor regasi in final in fisa. Daca te-ai inregistrat deja, datele de mai jos sunt cele pe care le-ai trecut in formularul de inregistrare, dar le-ai completat. Le poti modifica acum, daca doresti.

DESCARCA AICI FISA DE INSCRIERE LA LICEU!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...