Noutati :

Admitere de toamna la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului din Timisoara

7 septembrie, 2021 - 11:27 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara ofera programe de studii de licenta cu o durata de trei, patru sau sase ani.

Studiile de licenta pot fi continuate prin studii de masterat de doi ani si studii doctorale de trei sau patru ani.

Descopera AICI intreaga oferta educationala pentru aceasta toamana!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. O ,,universitate ,, gonflata cu tot felul de specializari cu denumiri care de care mai pompoase fara aproape nici o corespondenta pe piata muncii in mare parte populata cu ,, studenti ,, care vor o diploma universitara,nu are a face ce scrie pe ea doar ca sa o aiba si atit.
  Daca s ar face o statistica si ar trebui facuta chiar de aceasta ,, universitate ,, pentru a si justifica banii cheltuiti de la statul roman,s ar observa ca doar un procent neglijabil dintre absolventi lucreaza in domeniul pe care l au studiat .
  Relevanta prezinta doar zootehnia,medicina veterinara si agronomia.(care functionau si in vechiul regim,cu mentiunea ca absolventii erau imediat absorbiti de piata muncii in agricultura).
  Pe vremea aceea se lucra terenul agricol pe care il aveau in administrare erau hectare de sere practica era practica,acum…
  Singura piedica in proliferarea acestor universitati in aceasta tara a ramas strictetea examenului de bacalaureat dar si furcile caudine care filtrau s au cam tocit.
  Presiunea acestor institute de invatamint superior care s au inmultit in toate orasele si oraselele tari este mare in legatura cu bacalaureatul pentru a avea materie prima.
  Intr o statistica mondiala a valorii institutelor de invatamint superior cele din Romania sint la capitolul ,, si altele ,,.
  Rusine ,mare rusine.