Noutati :

ADMITERE 2014: Sesiunea de vara a admiterii la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului s-a incheiat. Vezi rezultatele

29 iulie, 2014 - 02:11 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

La Universitatea de Siinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” invata, in momentul de fata,  peste 5000 de studenti, in cele sase facultati din cadrul institutiei de invatamant superior: Agricultura, Horticultura, Management Agricol, Medicina Veterinara, Zootehnie si Biotehnologii, Tehnologia Produselor Agroalimentare.

Lor li se alatura noi colegi, care au reusit sa treaca de admitere si devin studenti in anul I.

Departajarea candidatilor care au dorit sa ajunga studenti la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” s-a facut pe baza mediei de la bacalaureat. Departajarea candidatilor cu aceeasi medie de bacalaureat s-a realizat luand in considerare nota cea mai mare la limba romana (scris) si apoi, daca s-a impus, matematica (scris).

In total, la USAMVB, la licenta, invatamant de zi,  au fost disponibile 1390 de locuri, dintre care 628 bugetate si 762 cu taxa. Dintre acestea, 450 sunt la Facultatea de Agricultura, 245 la Horticultura si Silvicultura, 160 la Management Agricol, 180 la Medicina Veterinara, 210 la Tehnologia Produselor Alimentare si 190 la Zootehnie si Biotehnologii.

La acestea se adauga 530 de locuri la invatamantul la distanta sau invatamant cu frecventa redusa.

Vezi AICI rezultatele la admiterea la Universitatea de Siinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei”

Candidatii care se regasesc pe listele celor admisi pe locurile bugetate trebuie sa confirme ocuparea locului prin plata taxei de inmatriculare, sa completeze dosarul cu actele in original si Fisa de inmatriculare in ziua de 30 IULIE 2013 orele 9-14, in caz contrar vor pierde locul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...