Noutati :

Adio, umbrele! Acoperisul colorat din centrul Timisoarei a disparut…

29 iunie, 2014 - 10:09 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Au avut un succes enorm si sute de timisoreni s-au grabit sa-si faca poze sub acoperisul de umbrele colorate de pe strada Alba Iulia. Popularitatea lor a fost atat de mare, incat intervalul in care urmau sa acopere strada a fost prelungit. Acum insa, acoperisul de umbrele a fost demontat.


Umbrelele au fost suspendate peste strada Alba Iulia, in centrul Timisoarei, la inceputul lunii iunie. Gandit initial ca un punct de atractie in cadrul Festivalului Artelor, umbrelele au devenit atat de populare incat s-a luat decizia ca ele sa mai ramana o vreme deasupra strazii.

Dupa ce au devenit subiectul a sute de fotografii postate pe retelele de socializare, umbrelele au fost acum demontate. Initiativa amplasarii lor a apartinut Asociatiei “Noi Re-cream”, cu scopul de a aduce elemente artistice, de culoare si de impact, in Timisoara, dupa modelul altor orase din Europa.

Citeste si: Umbrele colorate vor acoperi o strada din centrul Timisoarei, timp de 10 zile. Cum va arata?

Decizie de ultima ora in privinta acoperisului de umbrele colorate din centrul Timisoarei. Ce se intampla pe strada Alba Iulia. FOTO!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Şi de ce au trebuit demontate?