Noutati :

Adio subventii la caldura pentru familiile care au venitul pe membru de familie mai mare de 786 de lei

31 august, 2011 - 10:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

Actul normativ privind ajutoarele pentru incalzire a fost discutat marti de Executiv, iar miercuri a fost aprobat. Spre deosebire de anul trecut, familiile in care venitul fiecarui membru depaseste 786 de lei vor achita facturi consistente la iarna.

Familiile unde venitul pe membru de familie este mai mare de 786 de lei vor plati facturi mai mari in aceasta iarna, in contextul in care gigacaloria nu mai este subventionata.

Vor fi acordate ajutoare de la stat doar pentru familiile cu venituri reduse. De exemplu, acolo unde venitul pe membru de familie este mai mic de 155 de lei, factura la incalzire va fi compensata de catre stat in proportie de 90%. In situatia in care venitul pe membru de familie este de 785 de lei, factura va fi compensata in proprotie de 5%.

Cei care au in locuinta bunuri care le-ar putea aduce bani in plus, cum ar fi drujbe, copiatoare sau sisteme audio ce pot fi inchiriate, autoturism sau blanuri si bijuterii scumpe, risca sa nu primeasca ajutor de la stat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Povesti pt adormit copiii… Cei cu venituri mai mari de 786 lei isi aduc un nepot sau soacra de la tara si se vor incadra in limita impusa. Cum e posibil ca mie cu un copiator(imprimanta) sa nu-mi dea ajutor si celor care inchiriaza locuinta sa beneficieze de compensatii? Cum se poate ca oricine care are bani de benzina sa primeasca ajutor, mai ales ca ar putea presta niste servicii de transport? Desigur sunt intrebari retorice…

 2. Ce gluma sinistra cu aceste procente…
  Pai o famile cu 5 membri are 2000 de lei si 3 copii…elevi…40% din pomana este o gluma…daca stam sa ne gindim ca venitul impartit este de 400 de lei de persoana…
  Si totodata la un elev costurile sint mai mari-haine si mincare…
  Pare hilar la o factura de incalzire de 300 de lei sa fii scutit de 45% cind pretul unui mc de apa calda trece de 20 de lei pe timp de iarna…Sa nu uitam si curentul si mincarea…
  Din pacate protectia sociala in scumpa noastra tara este o gluma de prost gust…
  PS-Am la mine in bloc pe cineva cu 4 copii,taticul lucreraza in Anglia si au si casa la tara cu 5 camere..
  Paradoxal primesc ajutoare,cu toate ca vara sint la tara si vin la oras ca sa nu mai cheltuie bani pe lemne…Oare unde este dreptatea aici??