Noutati :

Adio Politehnica Timisoara, traiasca ACS Poli Timisoara!

10 iulie, 2012 - 01:17 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0


Proiectul noii echipe alb-violete, Poli Timisoara incepe sa prinda contur. Numele noii formatii a Banatului va fi ACS Poli Timisoara si va functiona precum un ONG. Ministerul Justitiei a validat noul nume, iar singura necunoscuta va fi pe ce buget se va baza noua constructie sportiva.

Urmatorii pasi care vor trebui facuți pentru ca ONG-ul să funcționeze sunt intocmirea actului constitutiv si a statutului, precum si stabilirea unui sediu pentru asociație si constituirea patrimoniului, iar mai apoi, noua entitate sportivă va fi inscrisă in Certificatul de inscriere in Registrul Asociațiilor si al Fundațiilor. Din noua asociatie vor face parte foste glorii ale Politehnicii Timisoara, reprezentanti ai CLT-ului si ai CJT-ului, iar Marian Iancu va fi exclus complet din noul proiect.

Citeste declaratia primarului Nicolae Robu pe www.fortaviola.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...