Noutati :

ADID Timis si RETIM anunta modificarea tarifelor de colectare a deseurilor in Zona 1 Timis incepand cu luna iunie

30 mai, 2019 - 11:35 AM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
1

ADID Timiș împreună cu RETIM Ecologic Service SA doresc să informeze populația și persoanele juridice din zona 1 a județului Timiș că începând cu luna iunie 2019 se vor modifica tarifele de colectare a deșeurilor. Această modificare se datorează creșterii tarifului de preluare a deșeurilor reziduale și reciclabile la stația de sortare a municipiului Timișoara.

Modificarea tarifelor a fost aprobată în Consiliul Director al ADID Timiș, urmând ca în perioada imediat următoare să fie ratificată prin Hotărâri ale Consiliilor Locale ale fiecărei localități din zona 1, în vederea implementării noilor tarife începând cu luna iunie 2019.

Tarifele aplicabile vor fi:

Zona 1 de colectare a județului Timiș

Nr. crt. Tarife U/M Tarif actual fără TVA Tarif nou fără TVA
1 Populație urban lei/pers. 8.33 9.06
2 Populație rural lei/pers. 2.84 3.09
3 Agenți economici și instituții publice lei/tonă 277.35 305.79

Zona 1 a județului Timiș include localitățile Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata-Vii, Giarmata, Cerneteaz, Giroc, Chișoda, Moșnița Noua, Albina, Moșnița Veche, Rudicica, Urseni, Orțișoara, Calacea, Cornești, Seceani, Remetea Mare, lanova, Șag, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Utvin, Becicherecu Mic, Biled, Bucovaț, Bazoșu Nou, Cărpiniș și lecea Mică.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu sunt normali cap au mai marit petul gunoiului acum 3 luni