Noutati :

Adeverinta de asigurat poate fi solicitata online de timiseni la CJAS!

27 martie, 2012 - 12:22 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SANATATE
2

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis le ofera asiguratilor posibilitatea de a solicita online eliberarea adeverintei prin care se face dovada calitatii de asigurat. Vezi care sunt pasii de urmat!

Adeverinta face dovada si a achitarii contributiei la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate (F.N.U.A.S.S.).

Astfel, asiguratii care sunt la zi cu plata contributiei obligatorii pot solicita adeverinta de asigurat la adresa de e-mail: [email protected]. Solicitarea insotita de o copie dupa buletin va fi preluata de un angajat CJAS Timis care va verifica situatia asiguratului in Sistem Informatic Unic Integrat (SIUI).

Daca nu vor fi gasite probleme, solicitantul va primi un e-mail de confirmare insotit de o copie a adeverintei. Daca asiguratul nu este la zi cu plata contributiei asigurarii sociale de sanatate, acesta va fi instiintat pe e-mail cu privire la neconcordantele intalnite si i se va solicita sa se prezinte la sediul CJAS Timis pentru a-si clarifica situatia.

Odata cu introducerea acestei optiuni, dorim sa crestem rapiditatea si eficienta cu care rezolvam solicitarile venite din partea asiguratilor. In plus, vrem sa scutim solicitantii de deplasarea la sediul institutiei noastre si sa scurtam pe cat posibil timpul petrecut de acestia la ghiseele CJAS Timis”, a precizat Calin Cristian Careba, presedinte – director General al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.

Adeverinta de asigurat este valabila timp de valabila 3 luni de la data emiterii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. chestia asta cu adeverinta de asigurat o sa mearga la fel de bine cu platforma aia mult anuntata de base care a mers cateva zile

  2. Ce bine.Ar fi super si la casa de pensii sa se poata aplica online.