Adelina Pestritu s-a inscris la scoala de talente a Monicai Columbeanu

Adelina Pestritu e cea mai noua eleva a scolii de talente deschisa de Monica Columbeanu. Aceasta din urma a organizat, cu ocazia venirii ei in tara, o intalnire la care a participat Adelina, fosta sotie a lui Liviu Varciu, alaturi de Natalia Mateut si de Alexandra Enachescu. Ele au intrat pentru prima data in sala care va gazdui cursurile “Fabricii de talente”, care vor incepe luna viitoare. Nu mai putin de 50 de tineri s-au inscris deja pentru a urma cursurile “Fabricii de talente Monica Columbeanu”, atrasi nu doar de sansa pe care o au de a deveni celebri, ci si de numele sonore ale profesorilor care vor preda: Maria Dinulescu (actorie), Mihai Morar (televiziune), Randi, Laurentiu Duta si Elena Gheorghe (muzica), Mirela Vescan (make-up), Marius Baragan (foto), Catalin Botezatu (moda). Printre elevii primei generatii de talente se numara si modelele Natalia Mateut, Alexandra Enachescu si Adelina Pestritu. Fosta doamna Varciu vrea rol intr-un film “M-am inscris la aceasta scoala in primul rand pentru cursurile de machiaj si pentru cele de actorie. imi doresc sa joc intr-un film, iar faptul ca o voi avea profesoara pe Maria Dinulescu ma va ajuta foarte mult”, a spus pentru Libertatea Adelina Pestritu. “Este ceva nou, mult mai complex decat scoala de televiziune, pentru ca acopera mai multe zone de interes. Aceste cursuri imi vor oferi oportunitatea de a ma perfectiona”, ne-a declarat si Natalia Mateut. “Consider ca am multe de invatat, scoala aceasta imi ofera exact ceea ce am nevoie”, a afirmat, la randul ei, Alexandra Enachescu. [nggallery id=137]

Adelina Pestritu e cea mai noua eleva a scolii de talente deschisa de Monica Columbeanu. Aceasta din urma a organizat, cu ocazia venirii ei in tara, o intalnire la care a participat Adelina, fosta sotie a lui Liviu Varciu, alaturi de Natalia Mateut si de Alexandra Enachescu. Ele au intrat pentru prima data in sala care va gazdui cursurile “Fabricii de talente”, care vor incepe luna viitoare.

Nu mai putin de 50 de tineri s-au inscris deja pentru a urma cursurile “Fabricii de talente Monica Columbeanu”, atrasi nu doar de sansa pe care o au de a deveni celebri, ci si de numele sonore ale profesorilor care vor preda: Maria Dinulescu (actorie), Mihai Morar (televiziune), Randi, Laurentiu Duta si Elena Gheorghe (muzica), Mirela Vescan (make-up), Marius Baragan (foto), Catalin Botezatu (moda). Printre elevii primei generatii de talente se numara si modelele Natalia Mateut, Alexandra Enachescu si Adelina Pestritu.

Fosta doamna Varciu vrea rol intr-un film

“M-am inscris la aceasta scoala in primul rand pentru cursurile de machiaj si pentru cele de actorie. imi doresc sa joc intr-un film, iar faptul ca o voi avea profesoara pe Maria Dinulescu ma va ajuta foarte mult”, a spus pentru Libertatea Adelina Pestritu. “Este ceva nou, mult mai complex decat scoala de televiziune, pentru ca acopera mai multe zone de interes. Aceste cursuri imi vor oferi oportunitatea de a ma perfectiona”, ne-a declarat si Natalia Mateut. “Consider ca am multe de invatat, scoala aceasta imi ofera exact ceea ce am nevoie”, a afirmat, la randul ei, Alexandra Enachescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. qm pot sa ma inscriu?

    • cu talentul te nasti iar cu mizda dai inainte.

  2. cu talentul te nasti iar cu mizda dai inainte