Noutati :

Adam Craciunescu este noul presedinte executiv al PSD Timis. Vezi componenta Biroului Permanent Judetean!

17 mai, 2013 - 04:05 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Cei 151 de membri ai Consiliului Judetean al PSD Timis au ales intr-o sedinta, care s-a desfasurat vineri, forurile de conducere ale filialei judetene a acestui partid.

Astfel, presedinte executiv a fost ales  Adam Craciunescu, acesta neavand contracandidat (Sorin Grindeanu si Matei Suciu s-au retras din cursa), secretar executiv  a fost ales Marcel Mihoc, iar in functia de trezorier a fost votat Nicolae Oprea.

Cei 17 vicepresedinti ai PSD Timis sunt:

1. Ovidiu Brinzan
2. Florin Birsasteanu
3. Matei Suciu
4. Nicolae Birau
5. Catalin Tiuch
6. Toma Iosif Ionel
7. Francisc Boldea
8. Sorin Stragea
9. Petru Andea
10.Dorel Covaci
11. Alger Ilas
12. Gheorghe Ciobanu
13. Sabin Bociu
14. Ioan Szatmari
15. Calin Dobra
16. Grigore Iancau
17. Liviu Tomulea

Din Biroul Permanent Judetean al PSD Timis mai fac parte: Gabriela Craciunescu, presedinta Organizatiei de Femei a PSD Timis, Ilie Bortun, din partea Organizatiei de Pensionari, Ioan Sorincau, reprezentant al Ligii Alesilor Locali, si Adrian Negoita, din partea Sindicatelor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce moaca de comunist in ilegalitate are noul prezident!!!! Tinand seama de trecutul multor vicepresedinti, e reinviat comitetul judetean PCR.

  2. Un oltean imputit, un spagar care manarea vanatorile de la Pischia si Sarlota pe vremea cand activa ca sef ocol Timisoara, 1993 an, o nulitate, betivan