Actrita Ioana Iacob din Timisoara, nominalizata la Premiile Gopo 2021, cu un rol fabulos

TIMISOARA. Au fost facute nominalizarile la cea de-a XV-a editie a Premiilor Gopo. Printre nominalizari este Ioana Iacob, actrita a Teatrului German de Stat Timisoara.

Categoria la care a fost nominalizata este ‘Cea mai buna actrita intr-un rol secundar‘, pentru Mama din Tipografic Majuscul, de Radu Jude.

Foto: Teatrul German de Stat Timisoara

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor Gopo, programata pentru 28 iunie.

Tipografic majuscul (r. Radu Jude), Acasa (r. Radu Ciorniciuc), Colectiv (r. Alexander Nanau), Ivana cea groaznica (r. Ivana Mladenovic) sunt filmele care intra oficial in cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun lungmetraj.

Nominalizarile la toate categoriile Premiilor Gopo 2021 au fost stabilite de un juriu de preselectie alcatuit din profesionisti in domeniu: criticii de film Iulia Blaga, Irina Trocan, Victor Morozov, C=alin Boto si Gabriela Filippi, regizorii Marius Olteanu, Mona Nicoara si Nora Agapi, actrita Emilia Dobrin, editorul Eugen Kelemen si Ioana Dragomirescu, coordonatoarea Cinema Elvire Popesco.

Peste 650 de profesionisti activi din toate domeniile industriei de film romanesti vor fi invitati sa voteze pentru desemnarea castigatorilor trofeelor Gopo 2021.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...