Noutati :

Actorul Pavel Bartos, acuzat de furt. Ce si-ar fi insusit si cine il acuza?

13 aprilie, 2014 - 10:32 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Unul dintre cei mai iubiti actori din Romania, Pavel Bartos, a fost implicat intr-un scandal urias. A fost acuzat ca „a capusat” cu 121.000 de euro o institutie. Acuzatiile apar chiar si intr-o scrisoare oficiala.

Pavel Bartos este un personaj tonic, cu care ne-am obisnuit sa ne descreteasca fruntile in fiecare seara de vineri, atunci cand se difuzeaza show-ul „Romanii au talent”.

Bartos nu a fost insa intotdeauna privit cu atata simpatie. In urma cu doi ani, actorul a fost acuzat in mod direct de catre un deputat independent (la acea vreme) ca profita de prietenia cu fostul presedinte al Societatii Romane de Radio, Andras Istvan Demeter, cu ajutorul caruia si-ar fi bagat in buzunar peste 120.000 de euro.

Intr-o scrisoare oficiala, cu antetul Camerei Deputatilor, parlamentarul Mircia Giurgiu solicita un punct de vedere din partea conducerii SRR in legatura cu legalitatea si moralitatea unui contract semnat intre societatea de stat si firma lui Bartos. Asta in conditiile in care si sotia lui Pavel, Anca, este angajata SRR in calitate de realizator de programe la Radio Romania Junior.

Citeste mai mult!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor