Noutati :

Actorii si jurnalistii din Timisoara se confrunta… pe teren. Meciuri de fotbal, baschet si tenis de masa la Liceul Bela Bartok

7 septembrie, 2012 - 01:17 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Competitie importanta pentru timisoreni. Actorii si angajatii Teatrului Maghiar de Stat din Timisoara si cativa jurnalisti din oras vor intra pe terenul de sport al Liceului Bela Bartok pentru o confruntare… cu mingea.

Vorbim despre meciuri de fotbal, baschet si tenis de masa, ce vor avea loc duminica, 9 septembrie, incepand cu ora 10:00, chiar pe terenul liceului din Iosefin.

Competitiile au fost programate in cadrul unui workshop de miscare scenica ce a avut loc zilele acestea si a fost coordonat de dansatorul-coregraf Grecso Zoltan. 30 de actori ai teatrelor maghiare din tara si din Serbia, dar si studenti ai facultatilor de arta teatrala s-au intrecut, iar sambata, incepand cu ora 12:00, vor fi prezentate rezultatele in Sala Mare a Teatrului.

Atelierul se incheie cu marea confruntare sportiva de duminica. Una dintre echipele participante va fi formata din angajatii Teatrului Maghiar de Stat si participantii la workshop, iar echipele oponente vor fi alcatuite din jurnalisti timisoreni, profesorii de la liceul gazda si membrii Fac Clubului Liverpool Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...