Activitati distractive, teatru de papusi si alte surprize de Ziua Copilului, la Iulius Town Timisoara

TIMISOARA. Unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt cele din copilărie, când ne jucam cu prietenii, când mergeam în parcuri sau când auzeam pentru prima dată povești despre prinți și prințese. La Iulius Town Timișoara ne facem amintiri minunate împreună cu cei mici și sărbătorim Ziua Internațională a Copilului cu teatru de păpuși, distracție la trambulină și la caruselul venețian, filme și alte surprize.

 Sărbătoriții sunt invitați să facă o plimbare în lumea ceșcuțelor rotitoare și a căluților care se balansează. Caruselul venețian îi așteaptă pe cei mici de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 20.00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 10.00 până la ora 20.00. Distracția atinge cote maxime și la trambulina din Iulius Gardens, care funcționează după același program.

O revedere mult așteptată de cei mici, cât și de cei mari este cea cu eroii din filmele preferate. Oferă-i o surpriză celui mic și vino cu el la cinema! Animațiile „Soul”„Peter Iepurașul: Fugit de acasă” sau „Tom și Jerry” sunt propunerile Cinema City din Iulius TownIntră pe site-ul Cinema Cityconsultă programul filmelor și alege împreună cu micuțul tău pelicula pe care vrea să o vadă!

 

Duminică, 30 mai 2021, Iulius Gardens se transformă într-un tărâm fermecat din basme, unde copiii vor avea parte de surprize inedite. De la ora 11.00Hansel și Gretel își vor spune povestea la teatrul de păpuși, iar cei mici vor afla cum au reușit să scape cei doi frați de vrăjitoarea cea rea. Peripețiile Scufiței Roșii vor fi aflate tot în Iulius Gardens, marți1 iunie, de la ora 11.00, iar păpușile îi vor învăța cât de important este să asculți de părinți și de bunici. Tot de ziua lor, copiii sunt așteptați, de la ora 16.00 până la ora 20.00, și de personajele lor preferate, care le vor oferi cadouri dulcibaloane multicolore și vor face fotografii împreună. Iar de la ora 17.00, tot în Iulius Gardens, trupa de dans Mini-Mini Reflex va oferi momente speciale de spectacol, pe ritmuri antrenante. Mascotele vesele vor întreține atmosfera cu glume și povești amuzante, iar cei mici se pot delecta și cu înghețată sau popcorn.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...