Activități de weekend pentru copii, la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. Weekend-ul acesta vine cu două evenimente pentru copii la Shopping City Timișoara. Evenimentele sunt special gândite pentru cei mici astfel încât aceștia să interacționeze cu alți copii și pentru a-și dezvolta imaginația.

  • Atelier de creație – sâmbătă, 5 octombrie

Shopping City Timișoara continuă să găzduiască și în luna octombrie, o dată la două săptămâni, evenimentul YOUNG BUILDERS – Atelier de creație organizat de Clubul Clever FROG.

Evenimentul va avea loc la parterul Shopping City Timișoara, în zona scărilor rulante, în zilele de 5 și 19 octombrie, în intervalul orar 11:00-14:00.

În cadrul atelierelor, copiilor li se vor pune la dispoziție piese cu ajutorul cărora vor putea construi, după diverse tematici stabilite pentru fiecare atelier, construcții precum clădiri, mașini, nave, animale etc.

Atelierele sunt recomandate copiilor cu vârste cuprinse între 3-14 ani.

Intrarea este gratuită!

  • Teatru de păpuși – duminică, 6 octombrie

În cadrul evenimentului Duminici cu teatru de păpuși, vor avea loc spectacole inedite pentru cei mici, oferite gratuit de centrul comercial Shopping City Timișoara.

Copiii vor putea descoperi lumea magică a poveștilor copilăriei în fiecare duminică, în intervalul orar 11:00-13:00. Maeștrii în arta teatrului de păpuși de la Andras Party au pus la cale reprezentații care îi vor fermeca pe cei mici:

  • 06 octombrie: Frozen
  • 13 octombrie: Rapunzel
  • 20 octombrie: Pinocchio
  • 27 octombrie: Mica Sirenă

Spectacolele au loc în fiecare duminică, de la ora 11:00, pe scena amenajată din zona scărilor rulante, lângă magazinul Zara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.