Noutati :

Activitate blocata la Buletine! Serviciul de la Politie se muta in noua cladire a Directiei de Evidenta a Persoanelor, langa Casa Casatoriilor din spatele Postei Mari

18 octombrie, 2011 - 03:40 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Activitate suspendata la Buletine.  Programul cu publicul la Serviciul de Evidenta a Persoanelor din strada Mocioni, de la Politia Municipiului, se suspenda in ultima zi a acestei saptamani.

Angajatii de la Buletine isi vor muta birourile in noua cladire a Directiei de Evidenta a Persoanelor de langa Casa Casatoriilor, amplasata in spatele Postei Mari, fapt ce duce la suspendarea activitatii cu publicul in ziua de vineri, 21 octombrie. Ei vor avea nevoie de o zi intreaga pentru a-si muta toate documentele si pentru a se putea instala in noile birouri.

Programul normal de lucru cu publicul va fi reluat luni, incepand cu ora 8,30, dar in noua locatie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...