Actiune fulger la stapanii de caini periculosi din Timisoara. Au curs amenzile. Foto

TIMISOARA. Mai multi proprietari de caini considerati de lege drept animale periculoase au fost verificati luni de echipe mixte de politisti si angajati ai primariei, la Timisoara.

Acestia spun ca au actionat ca urmare a unor sesizari depuse de cetateni. De asta data, au fost controlati stapani de caini din zonele Calea Lipovei, Calea Aradului si Mehala.

Au fost aplicate un numar de patru sanctiuni, in valoare totala de 11100 lei pentru lasarea in libertate a animalelor de companie, nedeclararea cainilor periculosi si nerespectarea prevederilor legale privind sterilizarea patrupedelor, fapte prevazute de Legea 61/1991, OG 55/2002, OUG 155/2001, unor posesori de caini de pe strazile Aleea Viilor si Armoniei. Au fost verificate si doua societati comerciale, de pe Aleea Viilor, din fata carora au fost ridicati de catre reprezentantii Danyflor doi caini, despre care reprezentantii firmelor au declarat ca nu le apartin, patrupedele pe care detin fiind legate in interior si avand documente pentru acestea. Actiuni de acest gen vor fi organizate si in perioada urmatoare.”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. ATENTIE!!!! Feriti-va de taxiul TUDO cu numarul de inmatriculare TM19EKU!!! In decurs de doua minute, in aceasta dimineata, acesta a intrat brusc in fata a trei conducatori auto de pe alta banda cu obiectivul evident de a crea un accident. Soferul masinii TM19EKU este un potential criminal.

 2. Bine, ok.

 3. Sa vina si in Dumbravita, la grajdurile de langa fabrica Bontimes! Pe langa o herghelie de cai , proprietarul are si una de caini neinregistrati, de zici ca si-a facut propriul adapost de animale in centrul comunei! Macar daca tot dau amenzi cei de la Politie sa-si faca norma rapind! Ar fi un subiect interesant si pentru presa ” Herghelie si adapost de animale ilegal construite in centrul Dumbravitei!” Politia locala din Dumbravita nu raspunde la nici o reclamatie deoarece sunt in relatii cordiale cu proprietarul de grajduri acesta fiind un bun amic al primarului Bugarin.

 4. Nu ma voi lega de pseudonimul folosit in comentariul tau, “gagarin”, ci doar de informatiile false pe care le scrii!
  Cainii sunt inregistrati, cipati, sterilizati, si sunt bine ingrijiti.
  De obicei cainii traiesc in haite, nu in “herghelii”, atunci cand se aduna necontrolat pe campurile din jurul orasului…
  Iar herghelia de care amintesti este formata din 4(patru) cai frumosi, inregistrati, vaccinati, deparazitati anual, si care traiesc legal pe un teren privat, nu pe maidanul din fata casei dumitale, cetatean cinstit!
  E posibil ca atunci cand am infiintat “herghelia” sa fi fost inaintea anului de “gratie” in care te-ai mutat in aceasta frumoasa localitate! 😉

 5. Felicitari Dominic! Dumnezeu sa te aiba in paza si sa castigi si urmatorul mandat!