Noutati :

ACS Poli Timisoara ar putea fi transformata in societate pe actiuni si sa fie listata pe bursa

30 octombrie, 2013 - 07:00 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierul judetean al PSD Timis, Marcel Mihoc, a propus in plenul Consiliului Judetean ca echipa de fotbal a Timisoarei sa fie listata pe bursa si sa fie transformata in societate pe actiuni.

La sfarsitul acestui an voi face in plenul Consiliului Judetean Timis o informare referitoare la ACS Poli Timisoara. Concluzia mea personala e ca daca tot am ajuns in Liga I, am sa propun, la sfarsitul anului sa transformam acest ONG in societate pe actiuni si sa o listam pe bursa„, a declarat Marcel Mihoc.

In prezent ACS Poli functioneaza ca asociatie, in cadrul careia sunt membri activi Consiliul Local Timisoara, Consiliul Judetean Timis si Universitatea Politehnica Timisoara, primele doua cotizand periodic cu diferite sume de bani.

Conform art.3 din Statutul ACS Poli , „asociatia functioneaza in temeiul OG. nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, ca o persoană juridica de drept privat fara scop patrimonial si a Legii educatiei fizice si a sportului nr. 69/2000, ca structura sportiva, monosportiva, club sportiv de drept privat, persoana juridică nonprofit fara scop lucrativ”.

In acelasi statut al ACS Poli este specificat totodata ca , „in situatia in care Asociatia va participa la constituirea unei societati comerciale sportive pe actiuni, aportul membrilor activi cu titlu de cotizatie va fi luat in considereare in stabilirea participarii la capitalul social al societatii comerciale’.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...