Noutati :

ACS Poli se dezice de demersul facut de Marian Iancu la TAS si incearca sa ajute ASU sa se apere. Vezi documentul emis!

7 noiembrie, 2013 - 04:40 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0
La solicitarea celor de la ASU Politehnica, conducerea lui ACS Poli a emis un document prin care arata ca prim-divizionara timisoreana nu este afectata de functionarea echipei din Liga a V-a si asigura ca ACS Poli nu are nici o legatura cu demersul facut la TAS.
Sefii clubului timisorean din prima liga s-au conformat solicitarii publice emise cu o zi in urma de catre primarul Nicolae Robu si au decis in sedinta Consiliului Director de joi sa acorde reprezentantilor ASU Politehnica, documentele solicitate.
„Iata adresa emisa de Consiliul Director al lui ACS Poli catre societatea „Chirita si asociatii”, cea care reprezinta ASU Politehnica, la Tribunalul Sportiv de la Laussane.
Referitor la adresa dumneavoastra din 01.11.2013 va comunicam urmatoarele:
-demersul initiat la TAS de catre SC Politehnica Timisoara SA este o actiune unilaterala a acestei societati fara a fi cu acceptul si cu atat mai mult la solicitarea ACS Poli Timisoara(referitor la intrebarile 1 si 3 din adresa dumneavoastra).
-ACS Poli Timisoara nu este afectata de functionarea ASU Politehnica. Precizam ca Universitatea Politehnica este membru activ persoana juridica in clubul nostru si este in acelasi timp sustinatoarea legala a ASU Politehnica. In cele doua cluburi nu pot fi in opozitie.
Cu toata consideratia, presedintele Florentiu Staicu


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...