Noutati :

Acord de cooperare intre CCIA Timis si Hong Kong Trade Development

4 decembrie, 2018 - 07:50 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. La Timisoara a avut loc, in premiera, un seminar de afaceri organizat de Hong Kong Trade Development Council, cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Zeci de firme timisene s-au aratat interesate de seminarul cu tema „Hong Kong: Your Perfect Partner in Belt and Road Business”, in cadrul caruia au fost prezentate oportunitatile de afaceri oferite de firmele de Hong Kong interesate sa faca afaceri cu firmele din Romania.

Evenimentul a avut loc marti, in 4 decembrie, iar miercuri, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, va fi semnat Acordul de Colaborare intre CCIA Timis si Hong Kong Trade Development Council.

Despre HKTDC
Hong Kong Trade Development Council a fost infiintat in 1966 si are birouri de reprezentare in 35 de tari ale lumii. Fiind o asociatie non-profit, HKTDC furnizeaza servicii gratuite.
Principalele servicii gratuite furnizate:
– Inregistrare gratuita si oportunitati de afaceri pentru firme;
– Acces la baza de date (peste 100.000 de comercianti si producatori din Hong Kong) (http://www.hktdc.com/suppliers/china-wholesale-suppliers/en);
– Cataloage electronice de produse in 21 de ramuri industriale;
– Organizarea a peste 30 de manifestari expozitionale pe an;
– Programe de sponsorizare pentru firme/organizatii din Romania care viziteaza targurile organizate in Centrul Expozitional Hong Kong Convention & Exhibition Centre;
– Organizare de standuri nationale ale Romaniei la targurile din Hong Kong;
– Buletine informative despre evenimentele organizate de HKTDC;
– Informatii si oportunitati de afaceri din Hong Kong: www.hktdc.com.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...