Noutati :

Acoperisul si fatadele Salii Olimpia din Timisoara, programate pentru reabilitare. A fost lansata prima licitatie

25 iunie, 2020 - 11:43 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Singura sala polivalenta a Timisoarei, batrana de jumatate de secol, pentru care s-au tot promis de-a lungul anilor lucrari de reabilitare, va avea parte de cateva lucrari. Primaria a programat renovari la acoperis si la fatade.

CITESTE SI: De la metrou la monorail. Daca nu putem pe sub pamant, visam la trenuri suspendate. Primarul nu renunta la planurile de a circula prin Timisoara cu garnituri de viteza 

In acest sens, a fost lansata o prima licitatie pentru servicii de expertiza si proiectare. Anuntul a fost postat in Sistemul de Achizitii Publice

„In baza contractului vor fi prestate servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului aferente obiectivului de investitii „ET+DALI+PT–Reabilitare acoperis si fatade la cladire Sala Polivalenta Constantin Jude, str. F.C. Ripensia, nr.11, Timsoara”, în conformitate cu cerintele din Tema de proiectare si Nota conceptuala, dupa cum urmeaza: Predarea documentatiei în termen de 60 zile calendaristice, astfel : Etapa I – 30 de zile -Expertiza+Audit energetic+ Documentatie de avizare a lucrarilor de interventie ( D.A.L.I); Etapa II – 30 de zile -Proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor + Proiect pentru organizare executie lucrari inclusiv obtinerea Autorizatiei de construire + Proiect Tehnic de executie+ Detalii de executie+Caiet de sarcini+Plan SSM+Formularele F1,F2,F3 cu valori+Grafic de executie a lucrarilor; Etapa III – pe parcursul executiei lucrarilor pana la receptia finala la terminarea lucrarilor;Asistenta de specialitate din partea proiectantului in calitate de expert cooptat pe perioada desfasurarii achizitiei lucrarilor de executie si pe perioada executiei lucrarilor”, se arata in anuntul de pe SICAP al Primariei Timisoara.

Valoarea contractului a fost estimata la aproape 300.000 de lei, cu TVA, adica putin peste 60.000 de euro.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 4 august.

Sala Sporturilor Constantin Jude din Timisoara, cunoscuta si drept Sala Olimpia, a fost ridicata in urma cu 52 de ani, iar de 5 ani nu are autorizatie de securitate la incendiu, dupa ce legislatia a fost modificata in urma tragediei din Clubul Colectiv. In aceasta sala evolueaza echipele de baschet, handbal si futsal ale Timisoarei. Aici s-au jucat de-a lungul anilor meciuri in Cupele Europene de handbal, un campionat european de baschet feminin, sau meciuri din Liga Campionilor de fotbal in sala. Sala are in prezent 1400 de locuri in tribuna, o loja construita deasupra vestiarelor si in fiecare vara se mai fac lucrari de intretinere.

In ceea ce priveste mult asteptata Sala Polivalenta de 16.000 de locuri, pe care o va construi Compania Nationala de Investitii la Timisoara, nu mai putin de 12 firme si asocieri si-au depus ofertele pentru intocmirea unei parti din documentatie. Este vorba de studiul de prefezabilitate, de fezabilitate si alte studii tehnice. Ofertele sunt in evaluare.

CITESTE SI: Interes mare pentru Sala Polivalenta de la Timisoara de 16.000 de locuri. 12 firme si asocieri au depus oferte pentru documentatie. Foto Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...