Noutati :

ACI Worldwide si-a inaugurat noul birou, la Timisoara

11 iulie, 2017 - 03:42 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. ACI Worldwide, unul dintre principalii furnizori mondiali de solutii de plati si servicii bancare in timp real, si-a deschis noul birou, situat in cladirea United Business Center 2 din ansamblul Openville Timisoara. Proiectul este unul cu destinatie mixta si vine dupa recenta extindere a sediului central al companiei, din Naples, Florida si a centrului de date de ultima generatie din Limerik, Irlanda, fiecare dintre acestea aducand si o crestere a numarului de personal.

Prezenta in Timisoara de mai bine de 10 ani, ACI pune un puternic accent pe identificarea tinerelor talente, ca parte din programul sau de strategii de practica de lunga durata, dar si pe colaborarea cu universitatile tehnice locale. Iar ca urmare a acestui parteneriat, peste 100 dintre actualii angajati ai companiei si-au inceput cariera in cadrul ACI prin programele de practica universitara.

„Suntem foarte impresionati de tot ce am gasit la Timisoara. Atunci cand am inceput sa cautam o locatie in Europa, ne-am dorit sa gasim un loc in care universitatile tehnice sa fie unele de buna calitate, care sa ne fie pepiniere, sa putem sa ne selectam viitorii angajati din randul studentilor. Timisoara este locul in care am reusit sa legam relatii foarte bune cu universitatile si am gasit aici studenti foarte bine pregatiti. Sunt foarte bucuros sa spun ca am reusit sa ne pastram angajatii pentru perioade lungi de timp, ca sunt in continuare cu noi si continua sa creasca odata cu compania”, a spus Phil Heasley, presedinte si director general al ACI Worlwide.

Angajatii ACI vor lucra, de acum, intr-un spatiu modern, amenajat sa le satisfaca nevoile si confortul. Pe langa birourile angajatilor, noua locatie asigura si spatii de relaxare, sali de sedinte si spatii exterioare de lucru sau relaxare, amenajate si dotate la cele mai inalte standarde.

In prezent, compania are 200 de angajati la Timisoara, iar odata cu mutarea sediului in spatiul generos pe care il ofera United Business Center 2, creste si numarul de posturi disponibile, preconizandu-se recrutarea a 50 de noi angajati.

Iar potrivit directorului general al ACI Worldwide, echipa din Timisoara joaca un rol semnificativ in dezvoltarea si consolidarea ofertelor ACI din domeniul solutiilor universale de plata, care sunt folosite de unii dintre cei mai mari comercianti si intermediari, dar si de unele dintre cele mai importante institutii financiare din Europa si din lume.

ACI Worldwide, compania solutiilor de plati universale – Universal Payments (UP), faciliteaza efectuarea platilor electronice pentru peste 5.100 de organizatii din intreaga. Peste 1.000 dintre cele mai mari institutii financiare si companii de intermediere financiara, precum si mii de comercianti din intreaga lume se bazeaza pe ACI pentru efectuarea de plati si stabilirea de garantii in valoare de 14 trilioane de dolari pe zi. In plus, nenumarate organizatii folosesc serviciile ACI de transmitere si plata electronica a facturilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...