Opinia Timisoarei

Aceleasi greseli, acelasi deznodamant! ASU Poli Timisoara pierde acasa cu Foresta

TIMISOARA. In fata unui adversar mai mult decat accesibil, Foresta Suceava – fara punct dupa doua runde – „echipa suporterilor” s-a impiedicat inexplicabil… desi a avut multe atu-uri de partea sa. A deschis rapid scorul prin Blanaru (minutul 4), a controlat apoi toata repriza, a fost sustinuta si de fani. Si totusi…

Centralul resitean Voina a fost din alt scenariu atunci cand doar el a vazut un 11 metri in ultimul minut al primei parti (transformat de Matei pentru 1-1), apoi multe greseli incredibil de usoare – pasa neglijenta pentru portar (Nita), interceptata de adversar (gol de 1-2 Cerlinca), iesire prosta pe centrare a portarului Mitrea (gol Mutu, 1-3). Practic, scenariul meciului cu Chindia din prima etapa a campionatului, s-a repetat. Atunci a fost 3-4, toate golurile venind pe gafe de incepatori. Pana la urma, si astazi s-a terminat cu doar un gol diferenta, Bilia reducand din diferenta pe final, 2-3.

Greseli de incepatori pentru o echipa ce poate mai mult… Rabdare exista, campionatul e lung, dar ideal e sa se invete din gafe!

ASU Politehnica (antrenor Sorin Brindescu): Mitrea – Stefanovici, Galan (c), Telescu, Taub, Constantinescu (65, Ghinescu), Bilia, Nita (69, Giuricici), Danaricu, Margarit (65, Tugui), Blanaru.

Exit mobile version