Opinia Timisoarei

Accident teribil. Un motociclist de 20 de ani si prietena lui de 17 au murit nevinovati, dupa ce s-au izbit de un excavator

Un motociclist a murit pe loc, iar tanara care se afla cu el in sa s-a stins la spital, dupa ce s-au izbit puternic de un excavator, marti dupa-amiaza.

CITESTE SI: Bagaje de peste 100.000 de euro ale unui sofer de autocar care venea din Spania. Ce-au gasit in ele politistii de frontiera din Timis 

Accidentul a avut loc in localitatea hunedoreana Brad. Motociclistul circula pe strada Avram Iancu, in directia Oradea. Din sensul opus venea un excavator, al carui conducator a facut virajul la stanga pentru a intra intr-o curte. Nu a mai acordat si prioritate tanarului de pe vehiculul pe doua roti, care s-a izbit de masina de mare tonaj.

Cei doi tineri de pe motocicleta au fost trantiti pe asfalt. Conducatorul, in varsta de 20 de ani, a murit pe loc, iar pasagera, o tanara de 17 ani a murit la spital.

Un tanar in varsta de 20 de ani, din municipiul Brad, în timp ce conducea o motocicleta pe strada Avram Iancu, din municipiul Brad, din direcția Brad – Oradea, a intrat în coliziune cu un utilaj industrial (buldoexcavator), care circula din sens opus și care ar fi schimbat direcția de mers prin viraj la stanga (pentru a patrunde într-o incinta) fara sa acorde prioritate de trecere motocicletei. În urma impactului, tanarul motociclist a decedat, iar o pasagera de pe motocicleta, în varsta de 17 ani, din comuna Ribița, a fost transportata în stare grava la spital, unde a decedat. În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Exit mobile version