Opinia Timisoarei

Accident in fata unei biserici la Timisoara. Pasagerul unui taxi la spital. Foto si video

TIMISOARA. Accident miercuri seara in dreptul unei biserici din Timisoara. Un taxi si un autoturism s-au ciocnit puternic.

CITESTE SI: E oficial. A fost aprobata si prima lista neagra cu proprietari care nu si-au ingrijit cladirile si vor plati taxa de paragina la Timisoara

Totul s-a intamplat in jurul orei 20.30 in intersectia din Piata Sinaia. Chiar in fata bisericii, soferul unei masini a franat brusc. Conducatorul unui taxi care venea din spate n-a mai apucat sa opreasca la timp si a lovit autoturismul din fata sa.

In urma impactului, pasagerul aflat pe bancheta din spate a taximetrului a fost ranit si transportat de urgenta la spital.

Imediat dupa accident, din masina de taxi a inceput sa iasa fum, astfel ca pompierii au venit rapid, cu o autospeciala cu apa si spuma, insa n-a mai fost nevoie de interventia lor, intrucat totul s-a rezolvat cu un extinctor.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu precizie cum s-a petrecut accidentul.

Un barbat de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Sinaia, iar la un momnent dat nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul din fata sa, condus de un barbat de 33 de ani, intrand in coliziune cu acesta. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a unui barbat de 40 de ani, pasager in cel de-al doilea autoturism. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corpoirala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version