Opinia Timisoarei

Accident de tren in Timis: 2 morti dupa ce un InterRegio a izbit o masina. FOTO si VIDEO!

TIMIS. Doi oameni si-au dat ultima suflare aproape de gara Carani, dupa ce un tren InterRegio a izbit violent masina in care se aflau, chiar la o trecere la nivel cu calea ferata.

Trenul InterRegio circula pe ruta Timisoara – Iasi si, se pare, conducatorul auto a ignorat semnalele acustice si luminoase care erau in functiune si anuntau apropierea garniturii. Barbatul s-a avantat peste linii convins ca va reusi sa treaca in siguranta, insa s-a inselat. Impactul a fost devastator.

Pompierii au pornit imediat spre locul accidentului feroviar cu o autospeciala cu apa si spuma, cu o Ambulanta si cu autospeciala de descarcerare.

Accidentul a avut loc pe raza localitatii Carani, la nivel cu calea ferata. Conducatorul auto nu a respectat semnalele luminoase. In autoturism se aflau doi barbati. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand sa stabileasca cu exactitate conditiile in care a avut loc acest accident„, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Soferul masinii, un Volkswagen Golf Combi, avea 35 de ani, iar pasagerul aflat pe scaunul din dreapta,  74.

 

Exit mobile version