Noutati :

Accident de tren in Timis: 2 morti dupa ce un InterRegio a izbit o masina. FOTO si VIDEO!

9 martie, 2015 - 02:41 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMIS. Doi oameni si-au dat ultima suflare aproape de gara Carani, dupa ce un tren InterRegio a izbit violent masina in care se aflau, chiar la o trecere la nivel cu calea ferata.

Trenul InterRegio circula pe ruta Timisoara – Iasi si, se pare, conducatorul auto a ignorat semnalele acustice si luminoase care erau in functiune si anuntau apropierea garniturii. Barbatul s-a avantat peste linii convins ca va reusi sa treaca in siguranta, insa s-a inselat. Impactul a fost devastator.

Pompierii au pornit imediat spre locul accidentului feroviar cu o autospeciala cu apa si spuma, cu o Ambulanta si cu autospeciala de descarcerare.

Accidentul a avut loc pe raza localitatii Carani, la nivel cu calea ferata. Conducatorul auto nu a respectat semnalele luminoase. In autoturism se aflau doi barbati. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand sa stabileasca cu exactitate conditiile in care a avut loc acest accident„, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Soferul masinii, un Volkswagen Golf Combi, avea 35 de ani, iar pasagerul aflat pe scaunul din dreapta,  74.

 

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. daca amenda si suspendarea permisului pe 3 luni nu sint suficiente pentru a determina pe inconstienti sa se opreasca cind sint aprinse semnalele optice la trecerea cu calea ferata, ar trebui anulat permisul de conducere si ca concesie, sa poata da examen dupa 3-6 luni.

    • Din articol reiasa ca cei doi pasageri au decedat. Ar trebui puse bare de protectie la fiecare trecere de cale ferata. In felul asta, nimeni nu s-ar mai avanta sa treaca cand semaforul e rosu.

  2. Situatia cu „semaforizarile” uitate de pe vremea lui nea Nicu (ca tehnologie) si care nu se vad in timpul zilei (calitatea semaforizarii, LED-nici vorba), lipsa semi-barierelor chiar la intersectii CF cu drumuri nationale (vezi DN-6); situatia este una cunoscuta si bagata tot timpul „sub pres” de factorii de raspundere (nu sunt bani, …).
    Am auzit ca ar fi o „inventie” prin care „DN au fost declarate DN-pe portiuni”, pentru a putea incasa taxa de drum, urmand ca in zonele „discutabile” incadrarea in DN sa fie suspendata (300 m) (vezi tocmai DN-6 iesire catre UE)! Oare o fi adevarat?