Accident cu 3 tiruri pe autostrada Timisoara-Arad, intr-o zona cu restrictii de viteza

TIMISOARA. Trei tiruri s-au ciocnit pe autostrada care leaga Aradul de Timisoara, din pricina vitezei neadaptate la restrictiile de viteza din zona in care se fac lucrari de reparatii la autostrada. Unul dintre soferi a fost ranit grav si dus la spital.

Potrivit comisarului-sef al Serviciului Autostrazi Vest, accidentul s-a petrecut la kilometrul 5-6, pe sensul de mers Arad-Timisoara.

„In locul unde a avut loc accidentul sunt restrictii de circulatie din cauza lucrarilor de reparatii la autostrada. Un tir a oprit, a venit un altul din spate, a intrat in el, apoi a mai venit unul si a intrat in ele. Unul dintre soferi a fost ranit mai grav si a fost transportat la spital”, ne-a declarat comisarul sef Teodor Tudur.

Traficul a fost blocat si deviat pe drumul national care face legatura intre Timisoara si Arad, pana cand utilajele de remorcat vor ajunge la fata locului si vor ridica tirurile de pe autostrada.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...