Accesul minorilor in baruri, restaurante si cluburi interzis dupa ora 21?

Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat ca intentioneaza sa depuna o initiativa legislativa care sa prevada interzicerea accesului minorilor in baruri, restaurante si discoteci, dupa ora 21.00, de luni pana joi.

Cezar Preda a spus ca intentioneaza sa depuna acest proiect in luna ianuarie, iar acesta ii va viza pe adolescentii cu varsta sub 18 ani.
„In luna ianuarie voi depune o initiativa legislativa in Parlament care sa prevada ca de luni pana joi dupa ora 21.00 este interzis accesul minorilor in orice local de alimentatie publica, bar, restaurant, cluburi, discoteci. Copiii trebuie sa stea sa invete si trebuie sa le facem legi care sa-i protejeze”, a spus Preda.

El a afirmat ca sanctiunea in cazul celor care vor incalca legea va fi retragerea autorizatiei de functionare.

„Nu e permis sa devenim o tara in care in tot cursul saptamanii gasim minori care sunt pana dimineata in localuri. Vineri, sambata, duminica e relaxare, dar pana joi eu asa consider ca trebuie sa facem. Consider ca orice om care are copii isi doreste sa-i fie protejat copilul si sa nu-l aiba dupa ora 21.00 in alte locuri decat acasa, unde sa se odihneasca pentru cursuri”, a adaugat Preda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. deci si de revelion trebuie sa invete…

  2. Sunt f f de acord cu aceasta initiativa .Parerea mia ca ar fi de ajuns pentru distractie vinerea si sambata iar duminica sa fie interzis .Deoarece trebuie sa-si pregateasca lectiile pt lunea si totodata sa fie odihniti Nu am copii de scoala copii mei sunt mari sunt studenti au 25 respectiv 27 ani dar din pacate asistam la degradarea societatii .Si cred ca ar trebui sa facem cat de cat ceva ca sa o redresam putin

  3. Desigur mare parte de vina o au parinti care nu ai intereseaza pe foarte multi cam ce fac si pe unde sunt odraslele lor sunt f f ocupati cu afacerile personale . iar educatia si supravegherea raman pe ultimul plan .NUMAIca tot parintii sunt aceea care se vaieta cand lr ajung minunatele odrasle pe la politie s-au dupa gratii,s-au devin ratatii societatii si ai familiei . sunt foarte multe de comentat si nemultumiri vis-avis de legile slabe si interpretative la noi in tara de aceea societatea si valorile ei sunt ???????!!!!!!!of! Cred ca mai sunt lacune legislative unde se poate interveni prin legi serioase in a pune repet pe picioare cat de cat societatea si valorile ei .????

  4. AMI PARE F F RAU ????Dn-le Doamna s-au D-soara Rumburak ami dau seama ce copii osa-i ai s-au ce copii ai daca asa intrebare pui ??? >nu de revelion nu trebuie sa invete evident daca progenitura a unvatat bine cat decat si nu trebuie sa ranana corigent dar cred ca de revelion este foarte bine daca ar trage o betie si ar medita la ce faptr bune a facut sau cat de capabil este sa ia in piept viata de maine pe care-l asteapta ca sa-si intemeieze si el o familie sanatoasa cu puterea sa-si educe si el s-au ea copii si sa devina macar un muncitor calificat si stapan pe meseria pe care si-a aleso ???!!!!!!!