Accenture Industry X Timisoara, joburi pentru angajatii viitorului

În zilele noastre, lumea se schimbă într-un ritm foarte alert, iar companiile trebuie să facă față unor provocări noi și complexe. Accenture Industry X și-a propus să fie partenerul de încredere al companiilor în procesele lor de transformare bazându-se pe o echipă de profesioniști și experți IT în domeniul auto, feroviar, produse inteligente, robotică și producție.

Modul în care companiile proiectează și realizează produse în ziua de azi s-a transformat complet prin utilizarea de tehnologii avansate precum inteligență artificială, robotică, AR/VR, cloud și date. Accenture numește această reinventare a proceselor de producție Industry X. La sediul Accenture din Timișoara, angajații companiei lucrează la proiecte din domeniul auto, feroviar sau producție pentru unele dintre cele mai mari companii din lume. Este vorba de mașini autonome care pot fi comandate vocal, trenuri fără conductori, care rulează cu viteze foarte mari și fabrici inteligente unde roboții joacă un rol foarte important.

Prin tehnologii precum Internet of Things, 5G, inteligența artificială sau machine learning, specialiștii Accenture au realizat de la zero o fabrică inteligentă Industry 4.0, chiar în țara noastră. Este vorba de fabrica de mașini de spălat Arctic din localitatea Ulmi, județul Dâmbovița. Aceasta este echipată cu senzori și sisteme inteligente care pot colecta, transmite și interpreta date în timp real, totodată fiind capabile să evalueze și să diagnosticheze problemele fără intervenția umană, inovațiile tehnologice fiind implementate de specialiștii Accenture. Fabrica a fost inclusă de Forumul Economic Mondial pe lista „Lighthouse Network” a celor mai avansate fabrici din lume.

Pentru realizarea unui astfel de proiect, Accenture s-a bazat pe o serie de experți în proiectare, inginerie, tehnologie, consultanță și operațiuni, care au găsit rapid soluții la toate provocările aferente implementării unor produse și platforme inteligente. Datorită lor, Accenture Industry X este lider în transformarea industrială, creând noi moduri de transformare digitală a afacerii prin tehnologii inteligente și conectate.

De aceea, compania pune angajații pe primul plan, prin oferirea unui pachet salarial competitiv și beneficii precum: programe de training on-site, participarea la conferințe de specialitate și oferirea oportunității de a obține certificări tehnice, pornind de la un plan de dezvoltare profesională bazat pe performanță. Accenture oferă un program flexibil, cu posibilitatea de a lucra remote, contribuind la bunăstarea angajaților prin abonamente medicale, asigurări de viață, acces la servicii de consiliere, zile de concediu suplimentare, oportunități de dezvoltare a capabilităților profesionale.

Un astfel de mediu de lucru plăcut, unde angajații au posibilitatea să-și dezvolte cunoștințele tehnice, lucrând cu multe tehnologii, se regăsește și în cadrul Accenture Timișoara, unde compania caută specialiști în Engineering & Networks și Business & Technology Integration, pentru proiecte inovatoare, de anvergură, pentru clienții săi. Dacă ai capabilități în această zonă și îți dorești să experimentezi aplicații și tehnologii noi, accesează Accenture.ro/Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.