Noutati :

Absolventii de liceu din Timis pot vedea ce ii asteapta vara viitoare. Avem modelele de subiecte pentru Bacalaureat

2 noiembrie, 2016 - 08:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Elevii din clasele a VIII-a si a XII-a pot incepe pregatirea serioasa pentru examenele de admitere pe care le vor da in vara lui 2017.

Ministerul Educatiei a publicat miercuri modele de subiecte pentru probele din cadrul examenului de Bacalaureat pe care le vor sustine absolventii de liceu in vara lui 2017. Comparativ cu anul trecut nu au fost operate modificari in structura subiectelor. Bacalaureatul 2017 incepe in data de 6 iunie, cu examenul oral de Limba romana, iar rezultatele finale de la BAC vor fi afisate pe 10 iulie 2017.

Ministerul Educatiei precizeaza ca modelele orientative de subiecte/biletele de examen/pachetele de fisiere pentru examenul national de Bacalaureat au fost concepute in concordanta cu programele in vigoare ale examenului, „astfel incat tratarea lor sa valorifice capacitatea candidatilor de analiza, de sinteza, de generalizare si de abstractizare. De asemenea, acestea vizeaza cuprinderea echilibrata a materiei studiate, solicitandu-se demonstrarea competentelor prevazute in programele de examen, respectiv incadrarea in timpul prevazut de metodologie pentru rezolvarea sarcinilor de lucru

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...