Absolventii de liceu din Timis au sustinut ultima proba scrisa a Bacalaureatului. Niciun elev nu a fost prins copiind la examenul maturitatii

TIMIS. Peste 4.000 de elevi din Timis au sustinut, saptamana aceasta, probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

CITESTE SI: Donatii la biserici, salopete de 19 mii de lei pe luna, datorii de milioane de euro si zeci de sefi platiti din bani publici. Dezastrul la care a dus incompetenta lui Ioan Goia, la Societatea de Transport Public din Timisoara 

Testarile s-au finalizat joi, cu ultima proba scrisa a examenului, cea la alegere a profilului si specializarii. Adolescentii au avut de ales, in functie de profilul liceului terminat, intre Anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie umana, Biologie vegetala si animala, Chimie, Economie, Fizica, Filosofie, Geografie, Informatica, Logica si argumentare, Psihologie si Sociologie.

Pentru ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat s-au inscris peste 4.000 de elevi, insa s-au prezentat 3.639 de adolescenti. Cei mai multi, peste 1.800, au sustinut proba la Geografie , in timp ce aproximativ 800 de tineri au dat Bac-ul din Bilogie vegetala si animala. La polul opus, doar 14 elevi au dat joi proba scrisa la Economie, alti 10 adolescenti optand pentru Filosofie.

Conform Inspectoratului Scolar Timis, probele scrise ale examenului de Bacalaureat s-au desfasurat fara incidente in centrele din judet. Niciun elev nu a fost prins incercand sa copieze la probele scrise din aceasta saptamana.

Tinerii vor afla cate de bine s-au descurcat la Bacalaureat pe 4 iulie, cand se vor afisa rezultatele la centrele de examen, precum si pe site-ul bacalaureat.edu.ro, pana in ora 12.00. Elevii care nu sunt multumiti de notele obtinute vor putea depune contestatiile in aceeasi zi. Rezultatele finale vor fi afisate pe 9 iulie.

Adolescentii care nu au reusit sa promoveze in sesiunea de vara examenul de Bacalaureat au o a doua sansa la sesiunea din toamna.

CITESTE SI: Veselie mare in weekend intr-un cartier din Timisoara. Jocuri si concursuri, muzica populara si meciuri de fotbal in trei zile de distractie

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.