Abonamentele TelPark vor fi prelungite pentru inca o luna din cauza zapezii, la Timisoara

TIMISOARA. Reprezentantii Primariei Timisoara vor sa prelungeasca abonamentele TelPark din cauza faptului ca timisorenii nu au putut folosi locurile de parcare timp de aproximativ 3 saptamani, in urma caderilor masive de zapada.

Cum societatile responsabile cu deszapezirea nu au reusit sa curete locurile de parcare, primarul Gheorghe Ciuhandu a anuntat ca initiaza un proiect de hotarare pentru prelungirea abonamentelor TelPark cu inca o luna.

„Avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, precum si faptul ca locurile de parcare administrate de operatorul SC Administrarea Domeniului Public SA nu au putut fi practicabile in luna februarie, propunem spre aprobarea Consiliului Local al Municipiului Timisoara prelungirea valabilitatii abonamentelor TelPark achizitionate in luna februarie 2012 si valabile din aceasta luna, indiferent de zi, gratuit, cu inca o luna”, se arata in referatul proiectului de hotarare.

Primarul Timisoarei considera ca societatile care se ocupa cu deszapezirea au facut toate eforturile pentru a elibera parcarile de mormanele de zapada.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...