Noutati :

A vrut sa faca un ban in plus, dar a ramas si fara masina. Ce s-a intamplat cu un barbat, cand a vrut sa treaca granita, in Timis? FOTO

4 ianuarie, 2016 - 02:23 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMIS. Si-a incercat norocul, insa s-a ales cu o amenda usturatoare si a ramas fara masina. Este vorba despre un barbat de 42 de ani, care a incercat sa intre in tara, pe la Stamora Moravita, cu masina incarcata de tigari de contrabanda.

La controlul de la trecerea frontierei, politistii au gasit aproape 1500 de pachete de tigari de contrabanda ascunse in portiere, in bordul si sub scaunele masinii pe care barbatul o conducea.

Politistii de frontiera nu doar ca i-au consfiscat barbatului tigatile pe care vroia sa le introduca in tara ilegal, ci i-au dat si o amenda de 10.000 de lei. Iar pana cand isi va plati amenda, barbatul a ramas si fara masina cu care vroia sa intre in tara.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Habar nu aveti ce scrieti TOT DOBITICI SUNTETI SI VOI CRONICARI SAU ZIARISTI CUM VA IONTITULATI, POLITIA A RETINUT -CONFISCAT, dar dobitocii aia de vamesi ce au facut(daca nu si-au facut datoria sa fie dati pe mana DNA sau altor organe de cercetatre) daca politia a retinut si confiscat. In baza carei legi au aplicat organele de militie amenda in valoare de 10.000. de lei?
    Astept dreptul la replica sau lamuriri.
    Multumesc si an nou linistit fara evenimente tuturor .