A treia oara, cu noroc. Dupa ce a injumatatit numarul si a dublat banii, primaria a gasit doua firme care vor sa aduca 500 de cosuri de gunoi in oras

TIMISOARA. Primaria Timisoara a incercat de doua ori, anul trecut, sa gaseasca o firma care sa aduca si sa monteze 1000 de cosuri de gunoi stradale in oras. Mai intai cu 131.600 de lei, apoi cu 190.340 de lei fara TVA, dar nu reusit.

A treia oara, la finalul lunii decembrie, a lansat o noua licitatie, insa de daca aceasta a injumatatit numarul de cosuri si a dublat suma pe care o va oferi pentru ele, respectiv 377.000 de lei fara TVA, adica peste 90.000 de euro cu TVA. Iar doua firme s-au aratat interesate de contract.

Este vorba despre compania Urbio Palagio SRL din comuna Selimbar, judetul Sibiu si compania Urban Market SRL, cu sediul in Bucuresti. Ofertele celor doua firma au intrat in etapa de evaluare tehnica, apoi va trece prin cea financiara, urmand apoi sa fie atribuita.

Firma care va castiga contractul trebuie sa aduca si sa monteze cosuri de gunoi cu o capacitate intre 40 si 60 de litri si va trebui ca acestea sa poata fi instalate si pe ziduri.

In baza contractului vor fi furnizate cosuri de gunoi stradale suspendate, in conformitate cu cerintele impuse prin Caietul de sarcini + anexe. Se vor achizitiona 500 de bucati cosuri de gunoi stradale, suspendate, cu capacitatea cuprinsa intre 40 si 60 litri, dotate cu sina de montare sudata ce permite montarea pe perete si pe stalp cu sistem de golire prin deschiderea trapei inferioare cu cheie„, se arata in documentatia postata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Fiecare cos va avea o garantie de 24 de luni, in conditii normale de utilizare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Anubis spune:

    Sper sa puna unul din in dreptul Cimitirului Eroilor… nu numai in zonale unde locuiesc sefi pluserei si penelei!