Noutati :

A sunat clopotelul si in judet! Vezi cum a fost deschiderea anului scolar in Gataia! FOTO

16 septembrie, 2013 - 08:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMIS.

Dupa ce s-a format clasicul careu si s-a sunat clopotelul, a fost randul celor mai mici sa defileze, in aplauzele tuturor. Daca bobocii au fost cu siguranta impresionati sa fie vazuti in prin plan de atata lume, parintii, de pe margine cu greu si-au stapanit emotiile, in timp ce parintii aveau ochii in lacrimi.

Anul scolar incepe cu ambitii mari la Gataia. „Liceul nostru are deja o traditie cu care ne mandrim. Avem o participare foarte  numeroasa si rezultate foarte bune la olimpiadele judetene si nationale. Avem cadre didactice foarte bine pregatite si cred ca nu exagerez daca spun ca la Gataia se face scoala”, spune primarul Raul Cozarov.

Potrivit autoritatilor, in ultimii ani, la Gataia s-au facut investitii masive pentru reabilitarea si dotarea institutiilor de invatamant. „Ultima investitie importanta a fost reabilitarea internatului de fete si cu asta am reusit sa rezolvam cam tot ce era mai dificil. insa, de orasul Gataia apartin nu mai putin de cinci sate, fiecare cu scoala si gradinita, asa ca a trebuit sa ne asiguram ca toate beneficiaza de conditii decente. O problema mare era cea legata de grupurile sanitare, insa anul trecut, cu sprijinul Rotary Cetate, am reusit sa le dotam pe toate cu toatele noi”, a mai declarat primarul Raul Cozarov.

Primarul mai spune ca a mai ramas un singur obiectiv major care trebuie rezolvat. „Liceul are o centrala termica veche, care consuma mult si are un randament foarte slab. Toata vara am lucrat la documentatie iar acum avem unda verde sa incepem reabilitarea termica a liceului. Ne vom misca repede pentru ca vrem ca pana la venirea frigului sa fie gata, iar elevii sa nu aiba de suferit” a mai spus acesta.

Pe langa renovarile interioare si exterioare, Inspectoratul scolar Judetean a schimbat recent conducerea liceului. Fostei directoare Gabriela Neda i-a expirat mandatul si aceasta nu a mai dorit sa candideze. In locul acesteia, Inspectoratul l-a numit in fruntea institutiei pe Radu Bontescu, fost director adjunct si profesor de istorie.

La evenimentul de luni dimineata, pe langa autoritatile locale, a mai participat si deputatul colegiului 10 Gheorghe Ciobanu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...