Noutati :

A postat pe Facebook o imagine socanta, cu girafa vanata. Ce a urmat?

4 august, 2015 - 03:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
2

O tanara din America a fost aspru criticata dupa ce a postat, pe retelele de socializare, imagini cu animalele ucise la vanatoare, scrie The Guardian.

Femeia este o contabila care locuieste in Idaho, SUA. Hobby-ul ei este putin neobisnuit: vanatoarea. Prin urmare, in momentul in care a postat pe Facebook imagini cu animalele ucise in timpul unui safari din Africa, s-a trezit cu o multime de reactii furioase.

Vanatoarea la care a participat femeia a avut loc pe un teren privat din Africa de Sud si, la prima vedere, a fost perfect legala.

Argumentele juridice nu i-au incalzit insa pe comentatori, deranjati pur si simplu de faptul ca tanara a ales sa se distreze omorand animale – printre altele, o girafa si doua antilope.

Nu ai inima„, „Esti dezgustatoare„, i-au spus mai multi oameni indignati tinerei.

Scandalul provocat de postarea fotografiilor cu trofeele vine in contextul dezbaterii starnite de uciderea deja celebrului leu Cecil, dintr-un parc natural din Zimbabwe.

Vanatorul, un dentist din SUA, este la randul sau tinta mesajelor furioase pe retelele de socializare, dar este urmarit si de justitia din statul african.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Vanatorii intra in categoria criminalilor!

  2. Vânătorii sunt persoane frustrate din toate punctele de vedere : fizic , sexual ,psihic . Să obții satisfacții omorând o ființă vie este inuman .Ar trebui închiși undeva și vânați și ei .