A nins in Timis, in Caras-Severin, Hunedoara si Arad. Utilajele DRDP Timisoara, la treaba. Cum se circula? Video

TIMISOARA. Iarna incepe sa-si intre in drepturi in vestul tarii. A nins in Timis, in Arad, in Hunedoara si Caras-Severin, iar Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a scos utilajele pe drumurile nationale si pe autostrazi.

Sunt mai multe sosele cu zapada imbibata cu material antiderapant, astfel ca soferii sunt sfatuiti sa circule cu prudenta pe DN 7A Obarșia Lotrului – Petrosani, DN 66A Campu lui Neag, DN 68 Caransebes – Zeicani, DN 58 Resita – Anina si DN 57B Oravita – Bozovici.
În cursul nopții, pe raza DRDP Timișoara, s-a acționat cu 98 de utilaje și s-au răspândit aproape 770 de tone de material antiderapant. Pe drumurile din judetul Caraș-Severin s-a intervenit cu 44 de autoutilaje și 484 tone de material antiderapant. În Hunedoara au acționat 24 de utilaje pentru deszăpezire, cu 117 tone de material antiderapant. In judetul Timiș, au fost pe drumurile naționale 15 autoutilaje, care au răspândit aproape 100 de tone de antiderapant, iar în Arad – 5 autoutilaje, cu 15 tone de antiderapant. Zece utilaje echipate pentru deszăpezire au acționat/patrulat pe autostrăzile A1, A6 și A11, răspândind peste 50 de tone de antiderapant„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Heil Pfizer! spune:

    Președintele Federației Sindicaliștilor din Silvicultură – Silva, Silviu Geană, a ajuns, la vârsta de 45 de ani, să meargă doar cu ajutorul cârjelor, după ce s-a vaccinat cu Johnson. Cazul este identic cu al fostului jurnalist din Iași, Ionel Iloae, cu aceeași necroză cap femural bilaterală, adică infarct osos. Liderul de sindicat ne spune că nu mai este capabil să stea nici în cârje, nici pe scaun mai mult de 30 de minute.Președintele Federației Sindicaliștilor din Silvicultură – Silva, Silviu Geană, a ajuns, la vârsta de 45 de ani, să meargă doar cu ajutorul cârjelor, după ce s-a vaccinat cu Johnson. Cazul este identic cu al fostului jurnalist din Iași, Ionel Iloae, cu aceeași necroză cap femural bilaterală, adică infarct osos. Liderul de sindicat ne spune că nu mai este capabil să stea nici în cârje, nici pe scaun mai mult de 30 de minute.