A mai ramas putin pana cand profetia teribila a lui Nostradamus s-ar putea adeveri! Ce soarta ingrozitoare ne asteapta?

Cel mai cunoscut profet al tuturor timpurilor, Nostradamus, a prezis evenimentele din Peninsula Crimeea si consecintele dezastruoase ale acestora. Dupa evenimentele care au avut loc in Ucraina, un grup de cercetatori rusi si francezi au descifrat intr-o cheie noua catrenele lui Nostradamus.

A devenit clar ca, in catrenele sale, se vorbeste despre o serie de conflicte care vor avea lor pe pamanturile aflate la nord de Marea Neagra, care vor fi insotite de multa violenta. Acestea vor sta la baza izbucnirii celui de-Al Treilea Razboi Mondial, scrie romaniatv.net

Conform cuvintelor profetului, in acest razboi, Europa va fi nimicita. In conflict va fi folosita pe post de arma letala o noua arma biologica. Aceasta va contine o noua forma de ciuma, necunoscuta pana acum.

Cand Nostradamus facea aceste predictii, Crimeea se afla inca sub stapanirea Imperiului Otoman. Crimeea a fost inchinata Inaltei Porti intre 1447-1774. Dupa aceasta perioada, intra sub influenta rusa, eveniment prezis de prooroc.

Cercetatorii francezi care descifreaza catrenele lui Nostradamus spun ca in pamanturile Crimeii se ascunde o energie puternica de origine extraterestra. Aceasta este cauza evenimentelor din Peninsula Crimeea si va conduce la izbuncirea unui nou razboi mondial. Puterea energiei este atat de mare incat va afecta toata lumea si va intuneca constiinta oamenilor.

Printre cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus este si ucraineanul Alexander Lazarev. El spune ca in al treilea razboi mondial se vor folosi toate tipurile de arme: biologice, chimice, nucleare. Pana in 2016, populatia Europei va fi redusa la minimum. Putinii supravietuitori vor suferi de diferite boli. Sfarsitul razboiului va fi in 2025, crede el.

Cercetatorii francei, in schimb, dau o sansa umanitatii de a alege. Conform catrenelor lui Nostradamus, va exista un Messia, care se va naste in Coreea. Daca umanitatea il va accepta si isi va da seama ca este noul Iisus Hristos, atunci razboiul va fi evitat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.