A lasat un munte de gunoaie pe strada, a incasat o amenda de 20.000 de lei. Garda de Mediu a sanctionat drastic o firma de constructii care reabiliteaza un bloc la Timisoara

TIMISOARA. Garda Nationala de Mediu Timis, a dat o amenda de 20.000 de lei unei firme de constructii care reabiliteaza un bloc de locuinte din zona Salii Olimpia din Timisoara, dupa ce a abandonat gunoaie pe domeniul public.

CITESTE SI: Ruben Latcau chemat la DNA Timisoara. Viceprimarul da declaratii in fata procurorilor anticoruptie. Video 

S-a format, astfel, o rampa clandestina uriasa, care nu afecteaza doar mediul inconjurator, ci si sanatatea oamenilor.

 

”GNM CJ Timis a venit in sprijinul municipalitatii astfel: in zona NOVA-TIM, Sala Olimpia, a identificat depozitari de deseuri pe domeniul public, motiv pentru care a dispus operativ, agentului economic responsabil, salubrizarea domeniului public si predarea deseurilor catre operatori economici autorizati , pentru valorificare/eliminare in conditii in care sa nu afecteze mediul inconjurator si sanatatea populatiei. De asemenea a aplicat sanctiune contraventionala in valoare de 20.000 de lei conform legislatiei specifice”, a transmis Garda de Mediu Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ar fi buna o modificare a legislației de mediu, care să prevadă și pedepse penale chiar! Cel puțin în cazurile în care se dovedesc antecedente…..

  2. Din poza se vede și o cutie de televizor ceea ce denota ca și uni din bloc sunt exact ca și cei care le-au anvelopat blocul.

    • Eu întotdeauna am zis ca un gunoi va atrage, de la sine, alte gunoaie.

  3. Țâganu-i tot țâgan, indiferent de straie…