Opinia Timisoarei

A intrat cu masina intr-o turma de oi. Animalele traversau cea mai tranzitata sosea din Timis. 18 mioare au murit. Foto

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, luni dimineata, pe cea mai tranzitata sosea din vestul tarii. Un sofer a intrat cu masina intr-o turma de oi pe DN68A, intre Traian Vuia si Dumbrava.

CITESTE SI: Peste 200 de preoti se vor lupta la Timisoara pentru titlul european la… futsal. Competitie sportiva inedita 

Conducatorul auto a observat prea tarziu animalele care traversau drumul national manate de cioban.

Soferul a franat cat de repede a putut, insa in urma impactului, mai multe oi au murit, iar masina a fost avariata. Din fericire, conducatorul auto a scapat teafar si nevatamat.

Intre localitatile Traian Vuia si Dumbrava, din judetul Timis, s-a produs o tamponare: un autoturism a intrat in coliziune cu o turma de ovine, rezultand decesul a aproximativ 18 ovine.

Ciobanul a intentionat să traverseze drumul public cu turma de animale. pentru a ajunge pe o pasune. Acesta a fost sancționat contraventional cu suma de 290 de lei, conform OUG 195/2002„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Angajatii de la drumuri au intervenit pentru a curata carosabilul cat mai grabnic, astfel ca acum se circula normal pe soseaua care leaga Lugojul de Deva.

Exit mobile version