Noutati :

A inceput Produs de Cluj la Shopping City Timisoara

14 iulie, 2017 - 06:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Cel mai fain târg din Ardeal, Produs de Cluj, a ajuns astazi la Timișoara, în parcarea Shopping City Timisoara si se desfasura pana duminica!


Produs de Cluj înseamnă bunătăți de casă preparate de gospodari clujeni, costume populare, bijuterii și decorațiuni făurite de artizani clujeni, grătare gătite în aer liber de bucătari pricepuți, distracție cu voci consacrate și tinere talente, precum și activități pentru cei mici: spectacol de magie, atelier de sculptură în fructe și legume, plus cel mai frumos parc de distracții din Transilvania!
Gurmanzii împătimiți ai grătarelor vor avea ocazia de a savura cele mai gustoase produse gătite în aer liber de bucătari pricepuți.

Și, pentru că nu se poate distracție fără muzică, aducem cu noi ceterași de la Cluj, voci consacrate și tinere talente:
14 iulie – Aurel Tămaș
15 iulie – Angela Rusu și Marius Ciprian Pop
16 iulie – Ioan Dordoi și Felix Gălan


Micii vizitatori ai târgului sunt invitați la spectacolul de magie, atelierul de sculptură în fructe și legume, dar și cel mai frumos parc de distracții din Transilvania!

Iată programul complet:
14 iulie 2017
17:30-23:00 – Spectacol folcloric sustinut de Ansamblurile folclorice “Jucausii de pe Somes” din Cluj-Napoca, “Mugurii Stolnei” din Stolna, “Zestrea Popesti” din Popesti, “Cununita Baciului” din Baciu, “Doina Timisului” din Timisoara, Grupul folcloric Clubul Vedetelor “Muguri de Folclor” din Cluj Napoca si interpretii: Georgiana Lobont, Andreea Ciupe, Aurel Tamas.
15 iulie 2017
13:00-15:00 – Atelier de sculptura in legume si fructe pentru copii
17:30-23:00 – Spectacol sustinut de Ansamblurile folclorice “Mugurelul” de UBB Cluj-Napoca, “Somesul Apahida” judetul Cluj, Claudiu Ferko, Marcela Szilaghi, Marcela Szilaghi, Iulia Bucur, Florian Rosan, Lucia Potra, Marius Ciprian Pop, Angela Rusu.
16 iulie 2017
13:00-14:00 – Spectacol de magie Magic Puppet “BIBIDI BABIDI BUM”, sustinut de Florin Suciu Buh.
17:30-22:00 – Spectacol sustinut de Scoala Populara de Arte “Tudor Jarda” Cluj Napoca: Fanfara Judetului Cluj, dirijor: Flaviu Mogosan, Cursantii claselor de canto muzica populara de la sectiile Cluj, Gherla, Dej, Ansamblul folcloric “Vatra de dor” instructor coregraf: Viorel Dragomir, conducerea muzicala: Iancu Pop, Denisa Bonte, Claudiu Ciotleus, Ana Strimturean, Felix Galan si Ioan Dordoi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe. E strada sau cartier al Timișoarei se afla acest târg?vorbiti ,tata,românește.