Noutati :

A inceput numaratoarea inversa pentru startul unei noi editii a Banat Agralim. Cu ce sunt asteptati vizitatorii

23 mai, 2018 - 10:01 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului “Regele Mihai I al Romaniei” din Timisoara, sub egida Ministerului Cercetarii si Inovarii, in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Consiliului Judetean Timis si Primaria Municipiului Timisoara, cu sprijinul Directiei pentru Agricultura Judeteana Timis, Camerei Agricole a Judetului Timis, Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis, Oficiului Judetean de Zootehnie Timis, Asociatiei Producatorilor de Cereale si Plante Tehnice Timis, Asociatiei Crescatorilor de Vaci cu Lapte Timis, Asociatiei Crascatorilor de Bovine „Narcisa” Timis, AJOC – Ovis Banatim, Asociatiei Crescatorilor de Ovine OVITIM Miorita Costei Timis, organizeaza cea de-a 16-a editie a BANAT AGRALIM, manifestare expozitionala care se va desfasura in perioada 8 – 10 iunie 2018, in Campusul USAMVBT din Timisoara, Calea Aradului nr. 119.

Cei care vor vizita expozitia vor putea  primi informatii din domenii dintre cele mai diverse, de la agricultura si cresterea animalelor, pana la cercetare si linii de finantare, si se vor putea bucura de un program conex impresionant.

TEMELE BANAT AGRALIM

AGRICULTURA
Masini si utilaje pentru pregatirea si prelucrarea solului;
Masini, utilaje pentru semanat, recoltat si procesare primara;
Uscatoare, silozuri, transportoare pentru cereale si plante tehnice;
Tractoare;
Remorci;
Echipamente pentru masuratori terestre si cadastru;
Seminte si material saditor;
Cultura si protectia plantelor (ingrasaminte si pesticide);
Tehnologii, materiale si echipamente pentru irigatii.
CRESTEREA ANIMALELOR
Cresterea animalelor de interes economic si de companie, tehnologii, echipamente, furaje si aditivi furajeri;
Medicina veterinara (tratamente, vaccinuri si medicamente, instrumentar medical de specialitate);
Inginerie genetica.
PRODUSE ECOLOGICE
Producatori agricoli;
Producatori inputuri.

CINEGETICA

INDUSTRIE ALIMENTARA SI AMBALAJE
Utilaje, echipamente pentru industria alimentara;
Dotari si amenajari de spatii comerciale;
Produse alimentare: produse instant, conserve; preparate si semipreparate din carne si peste; lapte si produse lactate; produse zaharoase, patiserie si panificatie; bauturi racoritoare, ape minerale, bere, alcoolice; uleiuri alimentare, grasimi vegetale; coloniale (cafea, cacao, ceai, alune); aditivi, membrane, coloranti, condimente alimentare;
Ambalaje si accesorii;
Curatenie, intretinere, igiena, protectie.
CERCETARE SI INOVARE, EXTENSIE UNIVERSITARA, FINANTARE
Unitati de cercetare si inovare;
Edituri si distribuitori de publicatii de specialitate;
Servicii bancare si de asigurari;
PRODUSE TRADITIONALE
Produse traditionale alimentare;
Mici mestesugari.

Programul conex cuprinde demonstratii „in camp” cu masini si utilaje agricole, conferinte, seminarii si work-shop-uri cu tematica specifica.
In data de 8 iunie 2018, cu incepere de la ora 14.30, in incinta campusului universitar, CCIA Timis si Camera de Comert Bilaterala Bulgaria-Romania din Ruse, prezenta cu firme in stand colectiv, organizeaza un parteneriat de afaceri multisectorial.
Pe durata desfasurarii expozitiei, se vor organiza concursuri de echitatie si dresaj canin, show-uri gastronomice, momente artistice, tombola.
Program de vizitare: 900 – 1800. Intrarea este libera.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...