Noutati :

A fost validata lista de candidati a PSD Timis! Cine vrea sa fie deputat sau senator?

25 octombrie, 2016 - 06:50 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Comitetul Executiv National al PSD a validat lista de candidati a PSD Timis, aceasta urmand sa fie depusa, la Biroul Electoral Judetean in cursul zilei de miercuri.

Astfel, pe primul loc la Senat se afla fostul prefect si fost subprefect de Timis, Eugen Dogariu, iar pe locul al doilea, respectiv pe al treilea actualii deputati social- democrati Adrian Diaconu si Dorel Covaci. Pe locul patru se afla Ramona Olteanu, fost consilier local al PSD Timisoara, in mandatul 2012-2016.

La Camera Deputatilor, pe primul loc se afla fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis in mandatul 2012-2016 si actual consilier judetean, Calin Dobra, iar pe locul al doilea, Alfred Simonis, consilier local in cadrul CL Timisoara.

Pe locurile urmatoare se afla: Adrian Pau (consilier judetean), Bianca Gavrilita (directorul Spitalului de Psihiatrie Jebel), Matei Suciu (senator), Petru Andea (deputat), Mihai Ritivoiu (consilier judetean), Romanita Jumanca (consilier judetean), Sorin Ionescu (consilier judetean si director al Colegiului National Banatean) si Luminita Tundrea (consilier local).

Foto: ArhivaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Lista arata foarte bine, mult succes

  2. Cea mai listă dintre liste. felicitări pt alegeri si mult succes