A fost stabilita data alegerilor prezidentiale. S-a ajuns la o intelegere si pentru alegerile parlamentare

Primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc in data de 24 noiembrie, iar al doilea tur in data de 8 decembrie, anunta PNL, care precizeaza ca s-a ajuns la consens dupa discutiile cu PSD desfasurate joi dimineata.

Coalitia de guvernare a finalizat discutiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidentiale si parlamentare. Astfel, tinând cont si de opiniile exprimate de celelalte formatiuni politice, reprezentantii Coalitiei au fost in consens in ceea ce priveste organizarea alegerilor prezidentiale, dupa cum urmeaza: primul tur in data de 24 noiembrie, al doilea tur in data de 8 decembrie”, conform datelor transmise de PNL, potrivit News.ro.

De asemenea, s-a ajuns la un numitor comun pentru organizarea alegerilor parlamentare in data de 1 decembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Is tampiti. Cum sa mergi 3 duminici la rand la vot. Nu sunt de acord cu inca actuala Zi Nationala dar alta n’avem, deocamdata, din pacate. Cum sa mergi la vot de Ziua Nationala?