Opinia Timisoarei

A fost scos din nou la licitatie Complexul Sportiv de cartier din Calea Lipovei la Timisoara, pentru 5 milioane de euro

TIMISOARA. Dupa ce la prima licitatie s-a prezentat o singura firma cu datorii si fara niciun angajat, care n-a trecut evaluarea, acum Primaria Timisoara isi incearca din nou norocul. A scos a doua oara la licitatie Complexul Sportiv de cartier din Calea Lipovei.

CITESTE SI: Interzicerea manelelor in spatiul public la Timisoara e discriminare. Decizia CNCD impotriva primarului

Anuntul a fost postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice joi dimineata.

Conform acesteia, se cauta o firma care sa execute „lucrari pentru obiectivul de investitie: „Complex sportiv zona Lipovei (bazin de inot acoperit, bazin de inot in aer liber, terenuri de tenis, teren multifunctional, alte amenajari interioare si exterioare) str. Verde, Silistra – Zona Lipovei, Timisoara”, in conformitate cu documentaţia Proiectului Tehnic (parte scrisa si desenata)„.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 30 iunie.

Complexul sportiv urmeaza sa se intinda pe o suprafata de 11.000 de metri patrati, unde se vor construi bazine de inot, terenuri de tenis, un turn de catarat, dar si o sala de sport multifunctionala, in care se vor putea practica mai multe sporturi. De asemenea, in exteriorul constructiei urmeaza sa fie realizata si o parcare, cu putin peste 100 de locuri.

Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la 24,6 milioane de lei, adica putin peste 5 milioane de euro.

Exit mobile version