A fost numit directorul interimar la Societatea de Transport Public Timisoara, dupa ce Nicolae Bitea si-a dat demisia

TIMISOARA. La doar cateva zile dupa demisia fostului director, Nicolae Bitea, a fost numit un nou sef la Societatea de Transport Public Timisoara.

CITESTE SI: Nicolae Bitea si-a inaintat demisia de la conducerea Societatii de Transport Public Timisoara

Patriciu Ruset, cel care a fost pana acum director de exploatare, va ocupa postul de director interimar al STPT, pentru o perioada de 4 luni.

Consiliul de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara s-a întrunit vineri, 22.10.2021, într-o ședință extraordinară în cadrul căreia s-a adoptat, cu unanimitate de voturi, decizia de numire în funcția de director general provizoriu a domnului Patriciu Mălin Rușeț, care ocupă în prezent funcția de director exploatare în cadrul STPT. Durata mandatului va fi de patru luni, începând cu data de 25.10.2021, până la finalizarea procedurilor de selecție pentru ocuparea postului de director general al Societății de Transport Public Timișoara, conform OUG 109/2011„, anunta reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

Va reamintim, la inceputul acestei saptamani, fostul director al STPT, Nicolae Bitea, si-a dat demisia din functie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Isus Kitchos spune:

  Pacat

 2. Ani spune:

  Si s-a schimbat ce, fata marionetei?

 3. vasiletutu spune:

  Nepotul Colterm ului

 4. kkk spune:

  Cine-i pacaliciul asta?