Noutati :

A fost infiintat Centrul de Proiecte Culturale si Administrare a Mostenirii Capitalei Culturale Europene a Municipiului Timisoara

22 iulie, 2020 - 04:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. La mai putin de o luna de cand anunta ca isi doreste o structura in subordinea primariei care sa gestioneze proiectul Timisoara Capitala Culturala Europeana, primarul se apropie de desavarsirea proiectului.

Astfel, intr-o sedinta de indata ce a avut loc miercuri, in 22 iulie, a fost aproabata infiintarea Centrului de Proiecte Culturale si Administrare a Mostenirii Capitalei Culturale Europene a Municipiului Timisoara, care va functiona sub autoritatea Consiliului Local.

Odata cu infiintarea centrului, a fost aprobat si regulamentul de organizare si functionare, statul de functii, dar si nivelul de salarii de baza pentru personal.

Va reamintim, primarul Nicolae Robu a anuntat, cu doar o zi inainte de infiintarea acestui centru, ca luna aceasta va fi stabilit noul statut al Asociatiei TM 2021, despre care si-a exprimat speranta ca se va ‘recredibiliza’, dupa perioada tulbure pe care a traversat-o, fiind marcata de scandaluri si demisii rasunatoare.

In acelasi timp, edilul a facut apel la artistii independenti pentru a depune proiecte in acord cu Bid Book-ul, pentru a primi finantare, avand la dispozitie 3 milioane de lei pentru acest an.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. alte salarii la veceu

  2. Dacă Centrul de Proiecte Culturale (????) va fi sub controlul Primului Măscărici, ne-am șters la bot de rezultate, deoarece iși va aduce în ajutor coledzii universitari specialiști în încasat cu acte în regulă granturi de la CNCSIS, UE, sau de oriunde și produs invenții minunate, utile extratereștilor, sau reptilienilor. Păi nu Lăiță, asemeni sovieticului Miciurin, a aclimatizat palmierii și zebrele zburătoare la clima din Timișoara, sau papagalii pe care i-a facut invizibili ? Nuuuu ? Ați uitat cine a studiat pastila de antibaby pentru doamnele corbi și ciori ? Știu bine ce spun în legătură cu colaboratorii ! Doar nu l-a numit, nu chiar acum, consilier personal pe unul fugit de la Universitatea Ploiesti pe motiv de palmat fonduri UE ? Consilier personal ! Așeee !

  3. Doamna multi-lati-fundiara, Ruset, ca poate despre sotul doamnei este vorba, e consateanca de-a lui Robu. Domnu, n-a fugit de la Univ. Petrol si Gaze Ploiesti, doar a furat niste bani cu un alt cadru didactic de la Ploiesti. El, Ruset a fost angajat se pare pe acolo. Ala a incurcat-o, asta a fost promovat. Traiasca securitatea! Micul Ruset nu a facut nimic in viata lui. Cine putea sa-l tina in brate? Dar de bogat, e putred de bogat. Doamna putea sa-l acopere c-o pulpana, dar s-a acoperit ea cu alt secuStaicu.