Opinia Timisoarei

A fost declansata Operatiunea ‘Cuiburi Nimicite’, la Timisoara! FOTO!

TIMISOARA. Desi s-a declarat invins in razboiul cu ciorile din Timisoara, primarul Nicolae Robu mai incearca sa castige cate o batalie. Daca nu le poate alunga definitiv, macar sa le mai taie elanul. Asta pare sa-si fi spus edilul care le-a cerut pompierilor o mana de ajutor.

Militarii au ridicat autoscara in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane, locul preferat de obraznicele inaripate, si s-au apucat luni dimineata sa doboare din cuiburile construite in copaci.

Daramandu-le cuiburile, spera Nicolae Robu, o buna parte din ciori nu vor mai avea la ce sa se intoarca si, poate, isi vor gasi adapost la marginea orasului ori chiar mai departe, scutindu-i pe timisorenii care trec prin parc de ‘noroace’ nedorite.

Din primul copac in care au urcat luni dimineata, pompierii au dat jos cu cangile nu mai putin de 10 cuiburi de ciori, iar operatiunea va continua.

CITESTE SI: Nicolae Robu se declara invins de ciorile din Timisoara: Legea protejeaza mai mult ciorile decat oamenii!

Edilul Timisoarei a inceput in urma cu aproximativ doi ani, un adevarat razboi cu zburatoarele. A pus de mai multe ori muncitorii de la Primarie sa dea jos cuiburile si chiar a montat simulatoare de zgomote de pasari de prada, insa ciorile s-au intors inapoi in spatele Catedralei. Nici porumbeii din centrul orasului nu ii spunt dragi edilului. Si pentru acestia a muntat simulatoare de sunete de pasari de prada chiar in Piata Libertatii, insa porumbeii le ignora.

CITESTE SI: Nicolae Robu se razboieste cu ciorile, viceprimarul Traian Stoia cu porumbeii: pot fi o sursa de bani la buget! Afla cum!

CITESTE SI: Aparatele anti-ciori, folosite pentru alungarea porumbeilor din Timisoara? S-ar putea monta si in scoli

CITESTE SI: Ciorile s-au intors in parcul din spatele Catedralei. Ce face Primaria Timisoara cu aparatul care emite ultrasunete si imita pasari de prada?

CITESTE SI: Primarul Nicolae Robu a pierdut batalia cu ciorile din centrul Timisoarei, dar razboiul continua!

CITESTE SI: Timisoara, orasul in care ciorile dau ora exacta! Primarul Nicolae Robu: Sunt ‘animale’ prea inteligente si punctuale!

CITESTE SI: Porumbeii si ciorile vor zbura SPERIATE din Piata Libertatii, din Timisoara. Cum sunt alungate pasarile?

CITESTE SI: Ciorile din Timisoara, ca-n filmele de groaza! Noi imagini care-ti dau fiori. VIDEO!

CITESTE SI: Porumbeii fac ceva pe instalatia cu ultrasunete montata pe statuia din Piata Libertatii din Timisoara, proaspat reabilitata? FOTO!

Exit mobile version